zaterdag 12 september 2009

TVcN

TVcN verzorgt al meer dan dertig jaar tolkdiensten en vertaaldiensten in meer dan 130 talen. In de gezondheidszorg, de maatschappelijke dienstverlening en andere non-profit en profit sectoren. Voor u betekent dit gemak en tijdsbesparing, want met één telefoontje regelt u een tolk of vertaler.

TVcN heeft, naast het hoofdkantoor in ’s-Hertogenbosch, vestigingen in Eindhoven en Hengelo. De organisatie bestaat uit ruim 100 medewerkers.

Uitgebreide tolk- en vertaaldiensten
TVcN staat 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar, ook voor spoedeisende opdrachten. U kunt gebruik maken van de volgende diensten:

Tolkdienst per telefoon
Direct: binnen twee minuten te regelen, in elke taal, zonder
reservering vooraf.
Reserveren: een tolkdienst per telefoon kan ook gereserveerd worden,
als het tijdstip en de datum vooraf bekend zijn.
Tolkdienst op locatie
Schriftelijke vertaaldiensten

Onze tolken en vertalers
Professionals aan het woord
Werken met niet-Nederlandstaligen kan lastig zijn. Naast de taalbarrière zijn er vaak culturele verschillen tussen u en uw gesprekspartner. Een goede en ervaren tolk weet beide te overbruggen, door niet alleen woorden, maar ook cultuur te interpreteren. Bij tolken op niveau wordt eveneens rekening gehouden met gebaren, expressie, opvattingen en achtergronden. Dit alles met slechts één doel: de communicatie tussen u en uw gesprekspartner verbeteren.

Van onze schriftelijke vertalers mag u uiteraard hetzelfde verwachten, met daarbij een extra aanbod in creativiteit en inventiviteit. Sommige woorden laten zich nu eenmaal moeilijk letterlijk omzetten in een andere taal. En dan komt het aan op kennis van het onderwerp en ervaring, om toch een goede weergave te bieden.

Opleiding én ervaring
Bij TVcN treft u professionele tolken en vertalers aan met ruime ervaring op verschillende terreinen. Ze hebben HBO werk- en denkniveau en staan veelal ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Tolken en Vertalers, dat als waarborg voor hun bekwaamheid staat.
Daarnaast beschikken we over speciaal gecertificeerde tolken en vertalers, getoetst op hun talenkennis en tolkvaardigheden.

Brede specialisaties
TVcN beschikt over gespecialiseerde tolken en vertalers, die door opleiding en ervaring bijzonder bekwaam zijn op bijvoorbeeld medisch, technisch, juridisch of economisch gebied.
Zo'n gespecialiseerde tolk of vertaler is tot in de finesses bekend met de terminologie, procedures en technieken van een bepaald vakgebied. Dit garandeert een betrouwbare vertaling en voorkomt miscommunicatie.



Hoofdkantoor:
Helftheuvelweg 47
5222 AV 's-Hertogenbosch

T. 088 - 255 52 22
F. 088 - 255 52 67
E. contactformulier

Afdeling Vertalingen:
Vertaalopdrachten kunt u rechtstreeks e-mailen naar vertaalafdeling@tvcn.nl of sturen naar:

TVcN Tolk- en Vertaalcentrum Nederland
Afdeling Vertalingen
Postbus 1565
5602 BN Eindhoven

T. 088 - 255 52 22
F. 088 - 255 52 51

Geen opmerkingen: